Te boeken theatervoorstellingen

De Zingende Badmutsen


Twee dames in jaren 60 badkleding brengen een bezoek aan uw locatie met hun nostalgische muziekkar. Dit kolderieke duo zingt Nederlandse liedjes uit de jaren 50, 60 en 70 en wisselen deze af met sketches en herinneringen van vroeger. 


De dames kunnen ook buiten de boel op stelten zetten al rijdend op hun Solexen met muziekkar.


Geschikt voor straattheater, zorginstellingen, feestjes


Een steekje los


Deze gezellige, ouderwetse grootmoeder danst en zingt met het publiek en heeft een boodschappenkar vol met activiteiten. Stil zitten is dus geen optie.

Paula Punnik is van top tot teen gehaakt en gebreid. Ook haar attributen (inclusief hond) zijn allemaal voorzien van een wollen jasje.

De oma ziet er ouderwets uit, maar dat is maar schijn. Net wanneer je denkt dat het allemaal wat oubollig is, blijkt ze ineens te beschikken over hippe zang en coole moves.

Al zingend en dansend wordt ouderwets en hip met elkaar vermengd. Daardoor is deze theateract vooral een jolige boel. Hun belangrijkste boodschap is: je bent zo jong als je je voelt. 


Geschikt voor basisscholen, straattheater, zorginstellingen & feestjes


Riek & Remmelt


Dit echtpaar lijkt het nooit eens te worden met elkaar. Waar gaan ze heen op vakantie? Het publiek wordt aangespoord om hen een handje te helpen. 


2 verschillende muziekprogramma's vol met herkenbare liedjes van weleer. 


Geschikt voor straattheater, zorginstellingen & feestjes


Discopiet & mevrouw van Dalen


De ontdeugende discopiet houdt van zingen, dansen en rappen en komt graag samen met de super keurige chauffeur mevrouw van Dalen op bezoek.  


Interactief huisbezoek of schoolvoorstelling met traditionele en nieuwe Sinterklaasliedjes en dansjes.Schoolvoorstellingen en particuliere huisbezoeken

De Ouwe Kazen


Club dames die op geheel eigen wijze het land intrekken om Nederland te promoten. Of is Italië stiekem toch beter??

Interactief muziektheater met oer Hollandse liedjes en een uitstapje naar het Italiaanse repetoireGeschikt voor straattheater, zorginstellingen & feestjes

Betsie Babbel


Betsie is een gezellige kwebbeltante die graag een praatje maakt met de bewoners en herkenbare liedjes met hen zingt. Ze brengt veel vrolijkheid en energie in het huis en Betsie stimuleert de bewoners actief te reageren en te bewegen.


Betsie is een pop in rolstoel met een live verbinding. Op deze manier kan Betsie live optreden in een tijd waarin het contact met de buitenwereld geminimaliseerd is door bijvoorbeeld Corona. Geschikt voor zorginstellingen

De Siamese Tweeling


De kibbelende zusjes Gerbéra en Pétunéa proberen ieder bij het publiek in de smaak te vallen. 

Al snel blijkt dat de tweeling niet met en niet zonder elkaar kan. Zeker niet omdat zij graag tweestemmig zingen.


Een mobiele (straat)theateract die met name past op kerst- en andere winterse markten.


Geschikt voor straattheater, zorginstellingen & feestjes

Doe ff Normaal!


Educatieve theatervoorstelling met mensen met en zonder beperking over de vooroordelen die mensen hebben als je niet helemaal gemiddeld bent. 

Geschikt voor bovenbouw basisonderwijs, middelbare scholen, theaters & zorginstellingen